TRINN for TRINN
Tegn konturene først opp. Mal så på et tynt/tynt lag med Cobalt Blue. Legg ”Masking Fluid” på de minste sneflekkene, og øverst på den store snebreen, til det nærmeste fjellet.
Bland så sammen 3-tre farger (Brunt Sienna – Cobalt Blue og Permanent Magenta) til en Rød-brun farge. Dette er underfargen til det nermeste fjellet (mørkeste).
Tynn blandingsfargen litt ut, og sett til litt Cobalt. Mal dette på (tåkedelen) av fjellet. Mørkt innerst og tynnere utover. Ha litt farge igjen til det bakerste fjellet. Sett til Brent Sienna og Permanent Magenta. Mal sneen på dette fjellet litt ”skjoldete” med Cobolt blue. Ta så av all Masking Fluid.
Bland de tre fargene en gang til, Men nå i en mørkere nyanse (du kan sette til French Ultramarine (eller Payne`s Grey) for å få det mørkt nok). Mal opp på det første strøket i den retningen som strukturene i fjellet går. Ikke mal helt tett, men la en del av det første strøket være synlig. Maskèr på innsiden av fjellene. Lavèr himmelen med til høyre med en tynn/tynn blanding av den første fargeblandingen, og lenger oppover med tynn Cobalt Blue. Du kan svampe med de samme himmelfargene flere ganger. Til sist dra penselen nedover fjellsiden (med en halvtørr Cobalt Blue farge). Her kan det komme litt farge fra det vi har malt tidligere, men det er det vi vil ha. Du kan også lavère over det nærmeste fjellet med Gobalt Blue, og nederst på de store steinene med grønt (New Gamboge og French Ultramarine).
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE